Hjälp oss visa Blekinge Arkipelags pärlor i ARK56!

Vad tycker du blekingar och besökare som kommer hit borde se eller veta om olika platser här i Blekinge Arkipelag? Vilka platser är särskilt vackra? Vilka har en intressant eller rolig historia? Vad skulle du visa upp för att visa hur fantastiskt Blekinge Arkipelag är? Hjälp oss genom att lämna ett tips i vårt tips-formulär! 

Vår app behöver innehåll

Som du kanske vet jobbar vi Blekinge Arkipelag med projektet Arkipelagrutten. Du kan läsa mer om projektet här, men bland annat så skapar vi ARK56, som kort sagt ska fungera som en vägvisare och leda både blekingebor och besökare till saker, platser och områden värda att se och uppleva. Vi drar nya leder och kopplar ihop med befintliga, för att man ska kunna uppleva skärgården till fots, på cykel, i kajak eller med segelbåt.

För att kunna visa och berätta på ett bra sätt så arbetar vi med en mobilapp som ska hjälpa till att visa vägen. Men appen behöver innehåll, så nu vill vi ha din hjälp!

Hjälp till du också!

För att enkelt kunna samla in information har vi satt upp ett webformulär där du kan peka ut en plats på en karta och berätta vad som finns där. Vi är väldigt tacksamma för alla tips och kunskaper om biosfärområdet och vår vackra skärgård.

Via knappen nedan kommer du till formuläret. Tack för att du hjälper till!
(Observera att formulärsidan fungerar bäst i en dator)


10 juli, 2018